The project is a branch office of a big finance company in Indonesia. It is located in Denpasar, Bali which the region government has rules that the buildings in the city should have Traditional Balinese architectural style on the facade.

Instead of restricting the design, the rules of using traditional Balinese style enrich the building facade, by composed and combined it with modern style.

The traditional look do not restrained the building from having efficiency in the programs and energy saving in the daily building operation.

 

Collaborator Architectural Designer : Hendro Yuliarto

Structure Engineer : Mariance and Bobby

MEP Engineer : Deddy R Rosadi

Rendering Collaborator : Satrio Anindito

Construction Management Consultant : PT. Wiratman Cipta Manggala

Main contractor : PT. Pantraya