This is a house renovation project that were required to be done in only four months for both design and construction process. The existing built area is approximately 400 m2 and 1100 m2 of a land size.

It is situated in the corner of a gated residential, located across a club house which facing a wide clean river that cut through The Kemang Pratama Residential.

In order to embrace the tropical sense, the house is projected to own newly created garden which can be framed from different parts of the house. The additional partitions define the articulation of the house, which also enhance the dynamic aspect of the whole building.

Vertical gardens on the west and south perimeter is used to set a boundary between the site and the neighboring area. Moreover, it is also acted as a background of the swimming pool which can be seen from the living room.

N1 House

Client :

Adji

Location :

Bekasi, Jawa Barat

Architect :

BE Studio Indonesia

Collaborator Rendering :

Satrio Anindito

Contractor :

Tommy Irsam

Interior Contractor :

PT. Team Enam

Lighting :

General Electric

Landscape Contractor :

Sodik

< All project
Related Projects

Sepat 36 Low Rise Apartment

Commercial / Hospitality

BCS A9 House

Residential

Dukuh House

Residential

FK 3 House

Residential